Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header

Foraje apa

Pentru a realiza  alimentarea cu apa  a unei localitati, implementam un sistem hidrotehnic care capteaza apa dintr-un foraj de mare adancime, o trateaza pentru a-i imbunatati calitatea, o transporta pana in zona de utilizare si o distribuie la diferitele folosinte.Servicii de alimentare cu apa: 

  • Alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut şi alte utilizari gospodaresti;
  • Alimentari cu apa industriala care distribuie apa pentru utilizari industriale;
  • Alimentari cu apa de incendiu care distribuie apa necesara stingerii incendiilor.
  • Detalierea circuitelor apei in incinta organizatiei de la sursele de alimentare cu apa pana la evacuarea apelor uzate
  • Realizarea bilantului cantitativ si calitativ al apelor tranzitate;
  • Stabilirea celor mai eficiente masuri de imbunatatire a managementului apelor in sensul micsorarii consumului de resurse si al reducerii continutului de poluanti din apele evacuate;

 

  • Evaluarea tehnica si economica a alternativelor de imbunatatire a managementului apelor.Realizam si sisteme de alimentare cu apa care satisfac mai multe din aceste scopuri.

Implementam proiectul care vizeaza îmbunatatirea alimentarii cu apa pentru diferite localitati  din mediul urban, rezolvarea problemelor de mediu prin epurare si canalizare.

Pentru a realiza aceste lucrari de alimentare cu apa, este necesara saparea a kilometri de santuri pentru reteaua de distributie a apei, amplasarea a mii de contoare, sute de hidranti si vane.

O alta activitate este reabilitarea statiilor de tratare si alimentare cu apa, precum si sistemul de canalizare al localitatilor, dotate cu kilometri de conducte de canal si de statii de pompare.

 

Apa, elementul esential vietii. Foarte raspandita in natura , ea acopera mai mult de 70% din suprafata planetei noastre. Cu toate acestea in unele zone geografice, apa este deficitara. La noi in tara, rezervele de apa existente în straturi acvifere freatice sau straturi de mare adancime sunt mai putin costisitoare si sunt teoretic de calitate mai buna, acestea sunt rezervate în majoritatea cazurilor pentru alimentari cu apa potabila, iar cele de suprafata pentru cerintele industriale.

4.617 Responses